BSO Deventer Eigenwijs

Kinderopvang  Kindernet heeft binnen locatie de Stadstuin ook de mogelijkheid voor buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 jaar tot 13 jaar.

Buitenschoolse opvang is vooral Vrije tijd voor kinderen. Wij stimuleren de kinderen om binnen een gezellige, warme sfeer leuke en interessante dingen te ondernemen.

Er zijn vrijwel altijd dezelfde pedagogisch medewerkers aanwezig om de kinderen op te vangen en te begeleiden.

Er wordt dagelijks een breed aanbod aan activiteiten, voor zowel binnen als buiten aangeboden. Er wordt regelmatig een uitstapje gemaakt.

De kinderen van BSO de Stadstuin worden na schooltijd in principe te voet opgehaald door een pedagogisch medewerker.  Is de afstand tussen school en de BSO-locatie te groot, dan wordt uw kind opgehaald door een taxi.

Iedere dag een bekend gezicht dus voor uw kind(eren). Tijdens ziekte of verlof wordt een vaste invalkracht ingezet.
Wij bieden activiteiten in themavorm aan met de daarbij horende workshops en uitstapjes. Feestdagen en bijzondere gebeurtenissen worden hierin meegenomen.
Onze BSO’s zijn in de buurt van  scholen gevestigd. De kinderen worden door een pedagogisch medewerker op gehaald. Is de afstand van school naar de BSO-locatie te groot, dan wordt er een taxibedrijf ingeschakeld.
Wij bieden themagerichte activiteiten, elk kind krijgt ruimte zich te ontwikkelen en wij hebben aandacht voor ieder kind. De jongste kinderen krijgen de mogelijkheid te leren van de oudere kinderen.
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Thema – ouderavond in Doetinchem

Op 28 november 2018 vindt er een thema- ouderavond plaats. Tijdens deze avond zal gastpreekster [...]

Nieuwe BSO: BSO Hanzepark

NIEUW IN ZUTPHEN! Beweegt uw kind graag en wilt u niet dat hij of zij [...]

Uitbreiding Lavendeltuin!

GROOT NIEUWS! Vanaf 1 juli breidt de Lavendeltuin uit! Op deze locatie wordt een extra [...]

[dc_social_wall id=”8877″]