BSO Deventer Eigenwijs

Kinderopvang  Kindernet heeft binnen locatie Eigenwijs ook de mogelijkheid voor buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 jaar tot 13 jaar. In hetzelfde gebouw als het kinderdagverblijf wordt ook voorschoolse en naschoolse opvang aangeoboden. De BSO heeft zijn eigen ruimte waar de kinderen activiteiten kunnen ondernemen.

Daarnaast heeft Eigenwijs ook een BSO in Kindcentrum de Rivierenwijk. Het maakt hier gebruik van voorschoolse en naschoolse opvang in een eigen klaslokaal.

Buitenschoolse opvang is vooral vrije tijd voor kinderen. Wij stimuleren de kinderen om binnen een gezellige, warme sfeer leuke en interessante dingen te ondernemen.

Er zijn vrijwel altijd dezelfde pedagogisch medewerkers aanwezig om de kinderen op te vangen en te begeleiden.

Er wordt dagelijks een breed aanbod aan activiteiten, voor zowel binnen als buiten aangeboden. Er wordt regelmatig een uitstapje gemaakt.

De kinderen van BSO Eigenwijs worden na schooltijd met de bakfiets opgehaald door een pedagogisch medewerker. Is de afstand tussen school en de BSO-locatie te groot, dan wordt uw kind opgehaald door een taxi.

Iedere dag een bekend gezicht dus voor uw kind(eren). Tijdens ziekte of verlof wordt een vaste invalkracht ingezet.
Wij bieden activiteiten in themavorm aan met de daarbij horende workshops en uitstapjes. Feestdagen en bijzondere gebeurtenissen worden hierin meegenomen.
Onze BSO’s zijn in de buurt van  scholen gevestigd. De kinderen worden door een pedagogisch medewerker op gehaald. Is de afstand van school naar de BSO-locatie te groot, dan wordt er een taxibedrijf ingeschakeld.
Wij bieden themagerichte activiteiten, elk kind krijgt ruimte zich te ontwikkelen en wij hebben aandacht voor ieder kind. De jongste kinderen krijgen de mogelijkheid te leren van de oudere kinderen.

[/fusion_builder_column_inner]

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

[dc_social_wall id=”8877″]