BSO/VSO Doetinchem De Lavendeltuin

Buitenschoolse opvang  Doetinchem van Kindernet heet BSO De Lavendeltuin. BSO De Lavendeltuin is gelegen in de basisschool de Plattenburg te Doetinchem. De Lavendeltuin heeft een ruim opgezet gebouw tot haar beschikking.

De locatie ligt in een groene omgeving. Pedagogisch medewerkers en de kinderen zullen hier regelmatig te vinden zijn. Er is een buitenspeelplaats, direct gelegen aan de locatie. BSO De Lavendeltuin in Doetinchem biedt voorschoolse en buitenschoolse opvang aan. Ook in de (school)vakanties bieden wij opvang.

Doordat de buitenschoolse opvang gevestigd is in de basisschool de Plattenburg zijn er korte lijntjes met de leerkrachten als er bijzonderheden zijn met betrekking tot de kinderen. Maar ook bij het organiseren van gezamenlijke activiteiten en vieringen.
Door pedagogisch medewerksters verzorgd thema met daarbij behorende workshops en uitstapjes. Denk hierbij ook aan een workshop Chinees, schaken of robotica.

Feestdagen en bijzondere gebeurtenissen worden hierin meegenomen.

Iedere dag een bekend gezicht voor ouders en kinderen. Tijdens ziekte of verlof, altijd een vaste invalkracht.
Thema gerichte activiteiten, laagdrempelig, ruimte om te ontwikkelen, aandacht voor ieder kind. De jongste kinderen krijgen de mogelijkheid te leren van de oudere kinderen.
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

[dc_social_wall id=”8877″]