BSO Doetinchem Kidsgarden

Kinderopvang Kindernet biedt op haar locatie Kidsgarden buitenschoolse opvang aan voor kinderen in de leeftijd van 4 jaar tot 13 jaar. Medio april 2019 start deze geweldige nieuwe locatie aan de Zephirlaan 7!

De buitenschoolse opvang wordt aangeboden aan de kinderen van de scholen Zonneboom en Hogenkamp.

Buitenschoolse opvang is vooral vrije tijd voor kinderen. Wij stimuleren kinderen in een gezellige en warme sfeer om leuke en interessante activiteiten te ondernemen.
Er zijn vrijwel altijd dezelfde pedagogisch medewerkers aanwezig om de kinderen op te vangen en te begeleiden. De BSO van Kidsgarden vindt boven plaats. Er zijn daar verschillende ruimtes waar de kinderen verschillende activiteiten kunnen ondernemen.

Dagelijks zorgen wij voor een breed aanbod aan activiteiten, voor zowel binnen als buiten. Er worden regelmatig een uitstapjes gemaakt. Daarbij valt te denken aan een wandeling of speurtocht in het park Koekendaal, een bezoek aan de speeltuin of de bibliotheek.

De scholen Zonneboom en Hogenkamp liggen op loopafstand van BSO Kidsgarden. De kinderen worden na schooltijd opgehaald door de pedagogisch medewerker.

Iedere dag is er een bekend gezicht voor uw kind(eren). Tijdens ziekte of verlof wordt een vaste invalkracht ingezet.
Wij bieden activiteiten in themavorm aan met de daarbij horende workshops en uitstapjes. Feestdagen en bijzondere gebeurtenissen worden hierin meegenomen.
Buitenspelen in de natuur vinden wij erg belangrijk. Wij zijn vaak in het park Koekendaal te vinden. Dit is op loopafstand van BSO Kidsgarden en hier kunnen wij picknicken, wandelen en andere activiteiten doen.
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

[dc_social_wall id=”8877″]