BSO Hanzepark

Kinderopvang  Kindernet biedt op het voetbalterrein van AZC buitenschoolse opvang aan voor kinderen in de leeftijd van 4 jaar tot 13 jaar. Bij BSO Hanzepark staat bewegen centraal. Dagelijks is er een sportcoach aanwezig die samen met de kinderen uitdagende activiteiten onderneemt.

Buitenschoolse opvang is vooral vrije tijd voor kinderen. Wij stimuleren kinderen in een gezellige en warme sfeer om leuke en interessante activiteiten te ondernemen.

Er zijn vrijwel altijd dezelfde pedagogisch medewerkers aanwezig om de kinderen op te vangen en te begeleiden.

BSO Hanzepark bevindt zich op loopafstand van de scholen in de wijk Noordveen. De De kinderen worden na schooltijd in principe te voet of per bakfiets opgehaald door een pedagogisch medewerker.  Is de afstand tussen school en de BSO-locatie te groot, dan wordt uw kind opgehaald door een taxi.

Iedere dag een bekend gezicht voor ouders en kinderen. Tijdens ziekte of verlof wordt er altijd een vaste invalkracht ingezet.
BSO Hanzepark richt zich op bewegen en actief bezig zijn. de thema’s zijn hier ook aan gekoppeld. Daarnaast is het ook mogelijk om, na een drukke schooldag, een binnenactiviteit te doen. De ruimte is huiselijk ingericht en biedt mogelijkheden voor verschillende activiteiten. De pedagogisch medewerkers verzorgen de thema’s met daarbij behorende workshops en uitstapjes. Feestdagen en bijzondere gebeurtenissen worden hierin meegenomen.
Onze BSO’s zijn in de buurt van scholen gevestigd. De kinderen worden door een pedagogisch medewerker op gehaald. Is de afstand van school naar de BSO-locatie te groot, dan wordt er een taxibedrijf ingeschakeld.
Wij bieden themagerichte activiteiten, elk kind krijgt ruimte om zich te ontwikkelen en wij hebben aandacht voor ieder kind. De jongste kinderen krijgen de mogelijkheid te leren van de oudere kinderen.

[/fusion_builder_column_inner]

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

[dc_social_wall id=”8877″]