Dagritme

De kinderen van BSO Hanzepark worden na schooltijd te voet of met de fiets opgehaald door een pedagogisch medewerker.  Is de afstand tussen school en de BSO-locatie te groot, dan wordt uw kind opgehaald door een taxi.

Eenmaal op de locatie starten wij met een eetmoment. De kinderen kiezen een stuk fruit en krijgen iets te drinken. Tegelijkertijd kunnen ze hun verhalen kwijt over de schooldag. Komen de kinderen tegen 12.00 uur op de BSO, dan gaan wij eerst samen lunchen.

Daarna is er tijd voor een activiteit. De beweegcoach is regelmatig aanwezig om uitdagende buitenspel activiteiten te ondernemen. Buitenschoolse opvang gebeurt in de vrije tijd van de kinderen en dat betekent dat wij het activiteitenaanbod ook kunnen aanpassen aan de vraag van de kinderen op die dag.

Tussentijds is er een drink- en koekmoment. Willen de kinderen daarnaast nog wat drinken, dan zullen wij het drinken van water stimuleren.

De kinderen kunnen worden opgehaald vanaf 16.30 uur. Komt u uw kind eerder ophalen, dan horen wij dit graag van te voren. Dit om te voorkomen dat u voor een dichte deur komt te staan. Wij zijn namelijk veel buiten te vinden.

Tijdens de vakanties zijn wij geopend van 7.00 tot 18.00 uur. Wij gaan ervan uit dat uw kind(eren) thuis ontbijten. Lukt dit niet, dan kan het ontbijt worden meegenomen naar de BSO.  Wij werken met een vakantiethema en zullen in vakanties dikwijls uitstapjes maken.

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

[dc_social_wall id=”8795″]