Teamleden Paars

NancyPedagogisch medewerkster
Mijn naam is Nancy Groot Jebbink. Tijdens mijn opleiding PW4 heb ik op deze locatie stagelopen, nadat ik dit heb afgerond ben ik hier komen werken.

Ondertussen werk ik hier alweer twee jaar vol enthousiasme. De Kaboutertuin is een plek waar de kinderen zich zowel binnen als buiten vrij kunnen ontwikkelen. Op de groep zorgen we voor een vertrouwde en uitdagende omgeving. Daarnaast is er buiten de mogelijkheid om te rennen en klauteren terwijl de allerkleinste ontdekken op het gras.
Elk kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo leuk!
Ik hoop jullie snel te zien.

JerutsiPedagogisch medewerkster

Mijn naam is Jerutsi Ooft, ik woon in Doetinchem. In 2018 heb ik mijn diploma gespecialiseerd kinderopvang niveau 4 mogen behalen op de locatie de Lavendeltuin. Nu sta ik op de babygroep op de Kaboutertuin. Het is mooi om te zien hoe ieder kind zich op eigen manier ontwikkeld. Dat maakt het werk in de kinderopvang nou zo leuk. Ik vind het heerlijk om met de kinderen te knuffelen en naar de verhalen te luisteren.

Marja
MarjaPedagogisch medewerkster

Toen ik voor het eerst bij de Kaboutertuin kwam wist ik het gelijk. Dit is de mooiste plek om te werken met kinderen. Ik ben Marja Duvigneau, ik ben getrouwd en ik heb drie zoons.

In 1991 ben ik begonnen in de kinderopvang in Drachten. Daar heb ik op verschillende locaties gewerkt. In 2008 ben ik in Zutphen komen wonen.

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

[dc_social_wall id=”8796″]