Team Eigenwijs

Teamleden

DennisPedagogisch medewerkster
Mijn naam is Dennis. Ik ben ongeveer 10 jaar werkzaam in de kinderdagopvang. Met veel plezier werk ik nu al een aantal jaar op kinderdagverblijf Eigenwijs en BSO Kidswereld in Colmschate.

Geen enkele dag is het zelfde binnen Eigenwijs, maar samen met mijn collega’s zorgen we voor een veilige omgeving waarin kinderen zich volop kunnen ontwikkelen.
Ik ben op maandag, dinsdag en woensdag aanwezig binnen het kinderdagverblijf en op de BSO. Belangrijk vind ik dat de kinderen aan het einde van de dag met een goed gevoel de deur uit lopen. Door activiteiten te ondernemen en hier en daar een grapje te maken, hoop ik dat ik hieraan bijdraag.

Naast dat ik het werken binnen Eigenwijs hartstikke leuk vind, vind ik het ook leuk om in mijn privéleven te voetballen op het veld en in de zaal en zo af en toe een potje te tennissen.

KevserPedagogisch medewerkster
Hallo allemaal, ik ben Kevser, geboren in 1985, getrouwd en trotse moeder van 4 kids en werk sinds eind september 2017 op de locatie Eigenwijs.

Ik ben een sociale, enthousiaste, leergierige vrouw met doorzettingsvermogen.
Ook ben ik creatief, initiatiefrijk, erg geduldig en heb gevoel voor humor.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om tijd te besteden aan mijn gezin / familie en vrienden.
Met de ervaringen en kwaliteiten die ik beschik wil ik bijdrage leveren aan het creëren van een veilige en een vertrouwde omgeving voor uw kind.

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven