Team Peutertuin Doetinchem

Esmee
EsmeePedagogisch Medewerker
Mijn naam is Esmée Kuiper. Ik ben 20 jaar oud en woon in Doetinchem. In 2014 ben ik begonnen als stagiaire binnen Kindernet. Na het behalen van mijn diploma kon ik hier blijven. Sindsdien werk ik met veel plezier op verschillende locaties op verschillende groepen. Dit vind ik erg leuk omdat het heel afwisselend is en daardoor erg leerzaam. Ik hou ervan om er met de kinderen op uit te gaan. Zoals lekker naar het bos, ontdekken in de natuur of gezellig naar de kinderboerderij.
Maar ook vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn en gezellig een boekje te lezen. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en zich veilig en vertrouwd voelen.

Ik vind het erg leuk om binnen Kindernet te werken!

Steffi
SteffiPedagogisch Medewerker
Mijn naam is Steffi en ik woon samen met mijn vriend in Aalten. Sinds juni 2017 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker behaald. Tijdens deze opleiding heb ik gewerkt met kinderen van 0 t/m 13 jaar in de dagopvang en binnen het speciaal onderwijs.

Na het behalen van mijn diploma mocht ik komen werken voor Kindernet als invalkracht. Zo leerde ik alle kinderen, ouders en collega’s kennen. Na een korte tijd als invaller gewerkt te hebben, werk ik nu op de Peutertuin en op de Kidstuin. Hier ga ik met heel veel plezier naar toe. Ik heb verschillende werkdagen en tijden.

Wat ik leuk vind om met de kinderen te doen is er lekker op uit gaan, naar het bos of naar de speeltuin. Ook knutselen, boekje lezen, zingen en lekker spelen maakt mijn werk heel erg leuk. Elk kind is uniek en mag er zijn. Ik vind het belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn en zich vertrouwd voelt. Ook contact met ouders vind ik erg belangrijk voor ouders maar ook voor de kinderen.

Ik vind het erg leuk dat ik mag werken binnen Kindernet.

Monique
MoniquePedagogisch Medewerker
Mijn naam is: Monique Straalman.
Ik ben getrouwd en we hebben twee zoons van 19 en 22 jaar.
Sinds maart 2011 werk ik in de kinderopvang. Momenteel werk ik in de tussengroep en bij de peuter-groep.
Ik werk met veel plezier voor Kindernet BV omdat ik de kans krijg mijzelf verder te ontwikkelen, zodat ik nog beter kan inspelen op de behoefte van ieder kind.Mijn eigen kwaliteiten: ik kan me goed inleven in de belevingswereld van kinderen, m.n ook kinderen die extra ondersteuning nodig hebben.
Door mijn rustige en positieve basishouding ben ik heel toegankelijk voor ouders en kinderen.
Ik ben ook veel bezig met de natuur en natuurbeleving. Een belangrijk onderdeel van mijn dagschema op de peutergroep. Door mijn enthousiasme kan ik de kinderen motiveren om op ontdekkingstocht te gaan in de bossen rondom; ‘ De Bloementuin’.
Maar ook vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn en gezellig een boekje te lezen. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en zich veilig en vertrouwd voelen.

Ik vind het erg leuk om binnen Kindernet te werken!

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

[dc_social_wall id=”8877″]