Wennen

Binnen Kindernet is er in overleg met de ouders een verkort wendagdeel mogelijk. Het dagdeel is bedoeld voor zowel de ouders als de kinderen. Ouders kunnen op deze manier wennen aan het wegbrengen van het kind en de kinderen kunnen wennen aan het afscheid van de ouders die na een relatief korte tijd alweer terug zijn. De pedagogisch medewerkers zullen de kinderen goed begeleiden op die eerste spannende dag. Indien het nodig blijkt te zijn dat een kind behoefte heeft aan één of meerdere wendagdelen zal hierover overleg plaatsvinden tussen de pedagogisch medewerker en de ouders. Een wenmoment vindt plaats vóór de eerste opvangdag.

Kinderen die vanuit onze Vlindergroep of helemaal nieuw in onze Bijtjesgroep komen, zullen aan de hand van een wenmoment eerst kennis maken. Dit gaat in overleg met de ouders en de pedagogisch medewerker.

Wennen bij een ander kinderdagverblijf of basisschool

Wanneer kinderen naar de basisschool gaan of naar een ander kinderdagverblijf vinden wij het belangrijk dat ze daar ook goed kunnen wennen. Wanneer wij tijdig horen wanneer het kind gaat wennen houden wij hier rekening mee.

 

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Nieuws

[dc_social_wall id=”8795″]