Maatwerk & Samenwerking

Kinderopvang is een dienst die veelal vanuit een behoefte van werkende ouders voortvloeit. Daarnaast is er ook een behoefte van ouders, dat hun kind zich ontwikkelt op de verschillende ontwikkelingsgebieden.

Wij streven er naar om zo laagdrempelig mogelijk contact te hebben met de ouders. Wij vinden het belangrijk om naast de ouders te kunnen staan, als mede opvoeders in het gezin. Wij proberen een zo passend mogelijke opvang aan te bieden, zodat het kind zich optimaal kan ontwikkelen en de ouders voorzien kunnen worden in de opvangbehoefte.

Wij bieden verschillende soorten opvang aan. Dit biedt voor ouders meer mogelijkheden om tot een passend aanbod te komen. Zo hebben wij vervroegde of verlengde opvangtijden, maar bieden wij ook avond- of weekendopenstelling aan. Als u hier meer over wilt weten, verwijzen wij u graag naar de assistent leidinggevende van de locatie.

Mogelijkheden tot emancipatie

Door het aanbieden van kinderopvang, stellen wij ouders in de gelegenheid om activiteiten binnen- of buitenshuis te verrichten, wat mogelijk moeilijk te combineren valt met de zorg voor jonge kinderen.

Wij vinden het belangrijk om gelijke kansen te kunnen creëren voor zowel mannen als vrouwen. Wij hebben respect voor verschillende opvoedingsstijlen en zijn mede daarom altijd laagdrempelig in contact met de ouders. Zo kunnen we te allen tijde goed aansluiten op de wensen en behoeften die er zijn. Samen maken wij afspraken om tot een gezamenlijke benaderingswijze te kunnen komen.

 

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Nieuws

[dc_social_wall id=”8792″]