BSO/VSO Doetinchem Kidstuin

Kinderopvang Kindernet biedt op haar locatie Kidstuin voorschoolse en buitenschoolse opvang aan voor kinderen in de leeftijd van 4 jaar tot 13 jaar.

Voorschoolse opvang vindt plaats voorafgaand aan de schooltijd. U kunt uw kind(eren) dan bij ons brengen, zodat wij uw kind(eren) naar school kunnen brengen.

Buitenschoolse opvang is vooral vrije tijd voor kinderen. Wij stimuleren kinderen in een gezellige en warme sfeer om leuke en interessante activiteiten te ondernemen.

Er zijn vrijwel altijd dezelfde pedagogisch medewerkers aanwezig om de kinderen op te vangen en te begeleiden.

Dagelijks zorgen wij voor een breed aanbod aan activiteiten, voor zowel binnen als buiten. Er worden regelmatig een uitstapjes gemaakt. Daarbij valt te denken aan een wandeling of speurtocht in het bos, een bezoek aan de speeltuin of de bibliotheek.

De kinderen van BSO Kidstuin worden voor/na schooltijd in principe te voet of per bakfiets gebracht/opgehaald door een medewerker.  Is de afstand tussen school en de VSO/BSO-locatie te groot, dan wordt er gekeken naar vervangend vervoer.

Iedere dag een bekend gezicht dus voor uw kind(eren). Tijdens ziekte of verlof wordt een vaste invalkracht ingezet.
Wij bieden activiteiten in themavorm aan met de daarbij horende workshops en uitstapjes. Feestdagen en bijzondere gebeurtenissen worden hierin meegenomen.
Buitenspelen in de natuur vinden wij erg belangrijk. Wij zijn vaak in het naastgelegen bos te vinden, waar wij picknicken, wandelen en andere activiteiten doen.
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

[dc_social_wall id=”8877″]