Teamleden Roze

Dirry
DirryPedagogisch Medewerkster
Mijn naam is Dirry van Til, ik woon in Vierakker op de boerderij. Samen met mijn man hebben we een melkveebedrijf. Mijn kinderen zijn 20, 18 en 15 jaar oud.

Ik ben kraamverzorgster geweest en heb 6 jaar op een peuterspeelzaal gewerkt. De opleiding PW3 heb ik gevolgd en stage gelopen bij Kindernet.Daarna heb ik 4 jaar als oproepkracht gewerkt op alle locaties en veel fijne contacten met alle kinderen en collega’s opgedaan.

Ik sta op de roze groep op de Kaboutertuin in Warnsveld. De kinderen zijn vanaf 2 tot 4 jaar welkom, ook voor Peuterspelen en kinderen met een VVE indicatie. Vooral de locatie met veel buitenspeelruimte, de kinderboerderij vlakbij en het wandelen in het bos, spreken mij erg aan. Het samenspelen en de ontwikkeling van die leeftijd vind ik boeiend, de voorbereiding naar de basisschool. Het contact met de ouders is ook erg belangrijk, ze vertrouwen toch hun kind aan je toe.

AngeliquePedagogisch Medewerkster
Mijn naam is Angelique en ik woon samen met mijn man en 2 zoons in Zelhem.
Sinds 2004 ben ik gediplomeerd en werkzaam in de kinderopvang, en sinds 2018 werk ik bij Kindernet. Ik ben begonnen op de locaties in Doetinchem en sta nu vast op de Kaboutertuin in Warnsveld.

Ik vind het geweldig om kleine kinderen te begeleiden in hun weg om alles te ontdekken, ze te prikkelen om zichzelf uit te dagen en om ze gewoon lekker te knuffelen!

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

[dc_social_wall id=”8796″]