*Belangrijk*
Beste ouders, zoals jullie weten gaan wij ook door. Door met kinderopvang voor ouders die binnen de door de overheid vastgestelde vitale beroepsgroepen werken. Minimaal 1 ouder moet tot een van deze beroepsgroepen horen om aanspraak te kunnen maken op de zogeheten ‘noodopvang’.
 
Wij zijn ons er van bewust dat er ook ouders zijn die (nog) geen kinderopvang hebben, maar die mogelijk gedurende deze periode wel extra moet werken. Ook met die ouders kijken wij graag mee in de mogelijkheden binnen onze kinderopvang. Bent u of kent u een ouder die nog geen klant is bij ons, maar die wel kinderopvang zoekt omdat zij binnen een vitale beroepsgroep werken? Vraag naar onze mogelijkheden, want wij kijken graag met u mee! Samen staan we sterk!
 
U kunt u zich via het Aanvraagformulier noodopvang cruciale beroepsgroepen al aanmelden. Deze kunt u ingevuld terugsturen naar planning@kdvkindernet.nl Voor meer informatie kunt u bellen met onze centrale administratie tussen 08.30-17.00 uur op 0575-533800 of via planning@kdvkindernet.nl.
Voor de 24 uurs noodopvang zijn wij 24 uur bereikbaar voor spoedzaken rondom de opvang gedurende de Coronamaatregelen.
 
Wij wensen een ieder al het goeds toe in deze bijzondere tijden.
 
#flattenthecurve #alleskomtgoed #kinderopvang #vitaleberoepsgroepen #coronacrisis #noodopvang #deventer #doetinchem  #zutphen #warnsveld #rotterdam